Foto : Aldo van der Meulen

Met meer toeschouwers dan afgelopen wedstrijden en de laatste zonnestralen van de zomer, waren wij klaar om te spelen tegen Ypenburg. We begonnen wat slordig aan de wedstrijd en lieten Ypenburg te veel vrij op onze helft. Gelukkig viel het geluk aan onze kant en gingen we met 0-0 het tweede kwart in. In dit kwart wist Anouk van Zonneveld tot twee keer toe te scoren! Allereerst met een soloactie via de achterlijn en daarna met een strafcorner die via de tegenstander het goal in ging. Daarna deed Ypenburg een stapje extra. Na een uitbraak kwam een speelster tegenover Philique Immink, waarna zij kon scoren.

Met 2-1 gingen wij de rust in. De wedstrijd was nog niet gespeeld. Het was een wedstrijd waarin wij veel corners kregen, maar helaas niet allemaal benutte. De 3-1 kwam wel via een corner. Allereerst werd de sleep van Anouk van Zonneveld nog gered door de keeper van Ypenburg. Maar Julia Hoekstra en Jenna van der Kruk stonden er gelukkig bovenop, waardoor Jenna de bal na de redding van de keeper alsnog het doel in wist te pushen. De rest van de wedstrijd hadden wij de overhand, maar bleef de stand ongewijzigd.

Volgende week spelen wij uit tegen VMHC Pollux en dat belooft een spannende wedstrijd te worden!